Call your business lawyer in Romania: commercial law, real estate, corporate law, immigration lawyer. Your business lawyer in Bucharest. Start your business in Romania
Email your lawyer in Romania. Your business lawyer in Bucharest. Start your business in Romania

          tudor@roadvocacy.ro

              +4 0723 77 37 59

 

Tudor Alexandru Craciun

 

| Avocatul tău de business în România |

 

Tudor este fondatorul Romanian Advocacy, fiind un avocat reputabil înscris pe Tabloul Avocaților din Baroul București încă din anul 2011. Tudor oferă, în principal, servicii de consultanță juridică pentru investitorii și antreprenorii din România, dar și reprezentarea în fața instanțelor de judecată.

 

Cu peste 15 ani de experiență solidă în litigiile civile, comerciale, de drept societar, insolvență, dreptul muncii și în proceduri pre-litigioase, Tudor a căpătat o expertiză vastă în varii domenii de business, asistând și oferind servicii juridice la cele mai înalte standarde pentru clienții din firme prestigioase.

 

Dezvoltând o relație apropiată cu clienții străini și cu trendurile pieței economice, cu investitori, start-up-uri, antreprenori, și-a focusat activitatea în principal pe consultanța în dreptul afacerilor, drept comercial și drept societar, oferind asistență juridică solidă în diverse domenii, precum: înființarea societăților în România și chestiuni aflate în legătură cu aceasta, consiliind totodată, clienții din întreaga lume inclusiv cu privire la înregistrarea de filiale și sucursale străine.

 

Tudor este de asemenea expert în drept imobiliar, realizând  de-a lungul timpului pentru investitori rapoarte de due-diligence și asistându-i în tranzacții specifice acestei arii de practică. De-a lungul carierei sale, Tudor a fost implicat în dosare care au avut drept obiect pretenții privind reconstituirea dreptului de proprietate pentru clienții ai căror imobile au fost confiscate de vechiul regim comunist în anii 1945-1989.

 

Întrucât a construit de-a lungul timpului colaborări eficiente cu importanți investitori, Tudor coordonează practica de litigii, dar și de drept comercial, fuziuni și achiziții, drept imobiliar și tranzacții comerciale imobiliare și negocieri contractuale, experiența sa notabilă în aceste domenii transformându-l în unul dintre cei mai recomandați avocați din România, ce își consiliază cu pricepere clienții cu sfaturi juridice reale și de valoare.

Call your business lawyer in Romania: commercial law, real estate, corporate law, immigration lawyer. Your business lawyer in Bucharest. Start your business in Romania
Email your lawyer in Romania. Your business lawyer in Bucharest. Start your business in Romania

          sorina@roadvocacy.ro

              +4 0744 65 09 50

 

Sorina Homitchi

 

| Avocatul tău specializat în imigrări |

 

Sorina este avocat coordonator și fondator al Romanian Adovocacy. Profesează în calitate de avocat de la înscrierea sa în Baroul București, înscriere care a avut loc în anul 2018. Începând cu anul 2014, Sorina a fost consilier juridic. Aria sa de specializare se orientează spre dreptul imigrării și dreptul muncii, cu accente pe reprezentarea juridică în fața autorităților în proceduri administrative.

 

Sorina asistă societățile străine și locale, dar și indivizi în toate problemele de dreptul migrației, precum și în chestiuni comerciale, inclusiv activitatea curentă în România.

 

Fiind dedicată să identifice soluții inovative pentru fiecare speță, Sorina este un avocat muncitor și încearcă întotdeauna să găsească cele mai bune soluții pentru cele mai provocatoare situații juridice. 

 

Sorina are o expertiză vastă pentru întreaga gamă de probleme de dreptul migrației, cum ar fi: obținerea certificatelor A1 pentru angajatori, avize de muncă, vize pentru nomazii digitali, permise de ședere, vize de scurtă ședere ( în scop turistic, medical, sportiv, de afaceri, activități culturale), vize de lungă ședere ( în scop de muncă, studii, afaceri, reunificarea familiei), reînnoirea și prelungirea dreptului de ședere, azil și protecție subsidiară, obținerea cetățeniei române, precum și asistență juridică și reprezentare juridică în fața autorităților și instanțelor competente în cazuri de dreptul migrației.

 

De-a lungul timpului, Sorina a avut un rol important în înființarea și sprijinirea societăților străine să-și extindă activitatea în România și în protejarea drepturilor persoanelor fizice străine.

Programeaza o consultatie >>

Fa cunostinta cu avocatii nostri

 

 

 

Aceasta este echipa noastră de avocați. Dedicată să vă ofere consultanță juridică de înaltă calitate. Dar și servicii orientate înspre clienți.

 

Avocații noștri acționează precum oamenii de afaceri. Aceștia au experiență de business și sunt capabili să evalueze din start dificultățile și provocările pe care clienții noștri le întâmpină în activitatea lor.

 

Deci, rolul nostru nu este acela de simpli avocați, ci operăm ca o extensie a afacerii clienților noștri.

Contacteaza-ne >>

Romanian Advocacy

 

| Your Business | Our Mission |

Romanian Advocacy

| Your business | Our mission |

 

Gamă completă de servicii juridice pentru oameni de afaceri, companii și persoane fizice. Avocații tăi în România.

 

Romanian Advocacy

| Your business | Our mission |

 

Full range of legal services for businesses, companies and individuals.

 

Vizitează-ne la sediul nostru:

 

Romanian Advocacy

București, str. Știrbei Vodă nr. 4, bl. 2, sc. D, et. 2, ap. 127, 010111, Romania

 tudor@roadvocacy.ro

 +40 723 773 759