Ai nevoie de un avocat în România? Gama completa de servicii juridice

 

 

 

Noi vă oferim o gamă completă de servicii juridice și consultanță atât pentru investitori, cât și pentru persoane fizice, avocații noștri dedicati să ofere excelență.

 

Descoperă mai jos lista noastră de servicii aici.

 

Set up limited liability, joint-stock companies, registered sole traders, associations or foundations in Romania. Your lawyer in Romania
Legal assistance and support for your day by day issues: civil, corporate, commercial, labor law and litigation. Your lawyer in Romania
Litigation and dispute resolution legal experts in Romania. Your lawyer in Romania

| Litigii și soluționarea disputelor |

 

Avocații nostri au o experiență solidă în litigiile desfășurate în fața instanțelor judecătorești în diverse arii, indiferent de faptul că este un litigiu de natură civilă sau comercială, fiind capabili să creeze o abordare personalizată a nevoilor dvs individuale.

Lawyers with solid expertise in family law: divorce, child support and custody, division of assets. Your lawyer in Romania
Immigration lawyer in Romania. Legal assistance in all immigration matters: long stay visas, A1 certificate for companies, Romanian citizenship, residence right. Your lawyer in Romania

| Dreptul imigrării |

 

Dacă sunteți în căutarea unui avocat specializat în imigrări în România, ne găsiți aici. Oferim asistență juridică pe toate problemele de dreptul migrației, cum ar fi: obținerea avizul, vizei de muncă și a permisului de ședere, obținerea cetățeniei române, reînnoirea și prelungirea dreptului de ședere, precum și reprezentarea în fața autorităților competente.

Your real estate and property right lawyer in Romania

| Drept imobiliar |

 

Acolo unde proprietatea respectă legea. În cazul în care cauți să cumperi, vinzi, închiriezi sau să construiești o proprietate în România, avocații noștri sunt pregătiți să te asiste, începând cu analizarea situației juridice a proprietății, pregătirea raportului de due-diligence, redactarea contractului de vânzare sau de închiriere, precum și asistență juridică în cadrul negocierilor purtate cu partenerii dvs.

| Consultanță juridică de zi cu zi |

 

Avocații noștri oferă întregul suport juridic necesar pentru activitatea curentă a societății dumneavoastră sau asistență juridică specifică pe domenii precum: civil, contracte comerciale, drept muncii, răspundere civilă delictuală, oferindu-vă sprijinul necesar pentru incursiunea dumneavoastră de zi cu zi în România, prin consultanța optimă și individuală a situației dumneavoastră juridice.

| Dreptul familiei |

 

Deținem o vastă experiență în cazurile de dreptul familiei, începând cu custodia internațională a minorului, divorț și partajul bunurilor, succesiune și moștenire, program de vizitare a minorilor în afara granițelor țării, precum și acordarea pensiei de întreținere.

| Drept societar |

 

Este simplu să începi o afacere în România când combini pasiunea cu dorința. Vă sprijinim cu înființarea de societăți cu răspundere limitată, de societăți pe acțiuni, persoane fizice autorizate, asociații / fundații, precum și cu înregistrarea oricărei modificări în structura companiei dumneavoastră: transferul de părți sociale, schimbarea administratorului, majorarea capitalului social și orice alte modificări.

Contacteaza-ne >>

Lawyer romania background

Cauti un avocat în România?

 

 

Programează o consultație cu unul dintre avocații noștri în România în mai puțin de 1 minut.

 

Completează formularul de contact și unul dintre avocații noștri te va contacta în curând.

 

Explica-ne problema ta

 

Descrie-ne problema ta juridică cu care te confrunți sau întrebarea pe care o ai. Dacă apreciezi necesar, ne poți transmite orice document pe care îl consideri relevant.

Începem colaborarea

 
Poți conta pe abordarea noastră profesionistă în domeniul juridic știind că vom avea grija și ne vom preocupa de tot ce ai nevoie, ținându-te în mod constant informat și păstrând mereu contactul cu noi.

Analiza si solutia noastre

 
Vom proceda mai întâi la analiza cazului tău din punct de vedere juridic și, mai departe, îți vom explica cu cuvinte simple, ușor de înțeles remediile juridice specifice nevoilor tale.

 

Experienta. Ingeniozitate. Eficienta

 

 

 

 

 

Partenerul tau de servicii juridice în România. Avocatul tau dedicat excelentei

Contacteaza-ne >>

Urmareste-ne pe retelele sociale

 

Testimoniale

 

 

Vezi ce au spus alți clienți despre experiența lor avută cu Romanian Advocacy:

 

Echipa RoAdvocacy a fost întotdeauna promptă, ne-a explicat de fiecare dată cu claritate fiecare pase și ne-a furnizat susținerea pentru afacerea noastră. A fost realmente un plus foarte apreciat pentru cineva ca mine, care nu cunoaște nici limba, nici legislația din România în niciun fel.

Hugh Capper

Avocații RoAdvocacy cunosc foarte bine legislația, sunt foarte orientați spre client și foarte eficienți. A fost foarte mulțumitor să-i implicăm pe ei în recenta noastră extindere in România. Așteptăm să colaorăm din nou cu ei, pe măsură ce afacerea noastră se dezvoltă.

Stephanie Iding

Profesionalismul furnizat de echipa de avocați Romanian Advocacy, împreună cu răbdarea și curtoazia arătate pe parcursul călătoriei noastre prin sistemul legislativ din Romania reflectă cu adevărat o impresionantă societate de avocați de drept societar pe care într-adevăr o recomand.

Pedro Pereira

Romanian Advocacy

 

| Your Business | Our Mission |

Romanian Advocacy

| Your business | Our mission |

 

Gamă completă de servicii juridice pentru oameni de afaceri, companii și persoane fizice. Avocații tăi în România.

 

Romanian Advocacy

| Your business | Our mission |

 

Full range of legal services for businesses, companies and individuals.

 

Vizitează-ne la sediul nostru:

 

Romanian Advocacy

București, str. Știrbei Vodă nr. 4, bl. 2, sc. D, et. 2, ap. 127, 010111, Romania

 tudor@roadvocacy.ro

 +40 723 773 759