Apeleaza-ne >>

+4 0723 77 37 59

 

 

Ne poti de asemenea contacta pe telefon:

 

 

Dacă preferați să ne contactați printr-un mijloc de comunicare mai direct și mai personal, suntem mai mult decât bucuroși să vă asistăm la telefon. Echipa noastră dedicată de profesioniști este disponibilă pentru a răspunde oricăror întrebări sau nelămuriri pe care le puteți avea cu privire la diverse chestiuni legale. Fie că are legătură cu legea imigrației, constituirea unei companii, dreptul familiei sau orice altă problemă juridică, avocații noștri cu experiență din România sunt aici pentru a vă oferi îndrumarea și sprijinul de care aveți nevoie.

*E-mail

*Număr de telefon

*Mesaj

Transmite e-mailul
Transmite e-mailul
Mesajul a fost transmis. Îți mulțumim !

Te rugăm să completezi toate câmpurile obligatorii !

 

 

Spune-ne problema ta juridica, astfel încât sa putem lupta pentru tine

 

 

Explică-ne speța juridică cu care te confrunți și unul dintre avocații noștri te va contacta în scurt timp astfel încât să cunoști care sunt pașii următori pentru rezolvarea problemei tale.

 

Este important să găsești un avocat în care ai încredere și în care să te simți confortabil. Ne puteți comunica în mod deschis și vom putea susține drepturile și interesele dumneavoastră.

 

În plus, dacă aveți nevoie de asistență juridică în probleme legate de cetățenia română, viza, permis de muncă, permis de sedere pe teritoriul României, avocații noștri vă pot ghida prin procesul de aplicare și vă pot ajuta să înțelegeți cerințele și criteriile de eligibilitate. Indiferent dacă doriți să obțineți cetățenia română prin ascendență, căsătorie sau naturalizare, permis de muncă sau de ședere, echipa noastră vă va oferi un sprijin cuprinzător și vă va asigura că sunteți bine informat cu privire la pașii necesari.

 

În plus, dacă vă gândiți să infiintati o companie în România, avocații noștri vă pot ajuta în navigarea cerințelor și procedurilor legale implicate. De la redactarea și revizuirea contractelor până la consilierea în probleme de guvernanță corporativă, echipa noastră juridică vă va oferi expertiza necesară pentru a asigura un proces de înmatriculare a companiei fără probleme și de succes.

 

În cele din urmă, dacă vă confruntați cu probleme legate de dreptul familiei, cum ar fi divorțul, pensie alimentara, custodie, avocații noștri plini de compasiune vă vor oferi îndrumarea și sprijinul de care aveți nevoie în această perioadă dificilă. Înțelegem complexitățile emoționale și juridice care vin odată cu disputele de dreptul familiei, iar echipa noastră va lucra cu sârguință pentru a vă proteja interesele și pentru a vă ajuta să obțineți o soluție echitabilă.

 

Indiferent de problema dumneavoastră juridică, echipa noastră de avocați dedicați din România se angajează să vă ofere cel mai înalt nivel de expertiză și suport juridic. Contactați-ne astăzi pentru a discuta situația dvs. și vă vom ghida prompt prin următorii pași.

 

Personalizăm fiecare caz pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră !

 

Sau ne poți vizita la sediul nostru de la adresa:

 

Romanian Advocacy

București, str. Știrbei Vodă nr. 4, bl. 2, sc. 4, et. 2, ap. 127, cod poștal 010111, România

 tudor@roadvocacy.ro

 +40 723 773 759

 

Suntem încântați să vă urăm bun venit în biroul nostru de avocatură din România, unde echipa noastră de avocați cu experiență este gata să vă asiste în nevoile dumneavoastră juridice. Sediul nostru este situat convenabil, în centrul orașului București și conceput pentru a oferi clienților noștri un mediu confortabil și profesionist. La sosire, veți fi întâmpinat de personalul nostru prietenos care se va asigura că vă simțiți binevenit și în largul dumneavoastră.

Romanian Advocacy

 

| Your Business | Our Mission |

Romanian Advocacy

| Your business | Our mission |

 

Gamă completă de servicii juridice pentru oameni de afaceri, companii și persoane fizice. Avocații tăi în România.

 

Romanian Advocacy

| Your business | Our mission |

 

Full range of legal services for businesses, companies and individuals.

 

Vizitează-ne la sediul nostru:

 

Romanian Advocacy

București, str. Știrbei Vodă nr. 4, bl. 2, sc. D, et. 2, ap. 127, 010111, Romania

 tudor@roadvocacy.ro

 +40 723 773 759