29EF948AED6CB4F2C4C5957F4938BD0A

Gama completa de servicii juridice de consultanta.

Avocatii tai în România

 

 

 

 

 

 

 

La Romanian Advocacy, noi oferim toate serviciile juridice necesare pentru investitori și companii start up în Romania, furnizând consultantă juridică inteligentă și personalizată într-un timp adecvat

Litigation lawyer in Romania

Litigii si solutionarea disputelor

 

| Pledăm cu pasiune în interesul tău |

 

Cu peste 12 ani de experiență în litigii, avocații noștri pledanți gestionează cazuri civile și comerciale complexe, asigurând strategii juridice eficiente și personalizate pentru câștigarea cauzelor în instanță sau pentru a încheia o tranzacție avantajoasă pentru client. 

 

Acționând exclusiv în interesul clienților, scopul nostru este să minimalizăm riscurile unui eventual litigiu. Cu toate acestea, uneori litigiile nu pot fi evitate, iar în acele situații, soluționarea judiciară a disputei este mai degrabă recomandată pentru a dobândi un avantaj strategic, aspect în care excelăm cu adevărat.

 

Asistența noastră se concentrează pe acordarea consultanței juridice, începând cu efectuarea unei evaluări profunde a cazului dumneavoastră, urmată de o documentare completă a remediilor propuse și, în final, susținerea cauzei cu pasiune în fața instanțelor de judecată ori în negocierile extra-judiciare în domenii diverse precum: litigii de dreptul familiei și de drept civil, servicii de drept societar și de dreptul afacerilor, răspunderea delictuală și contractuală, litigii privind drepturile reale, conflicte de muncă, insolvență și faliment și executarea hotărârilor definitive.

Your family law legal expert in Romania. Divorce lawyer Romania. Child custody legal consultancy

Dreptul familiei

 

| Soluții personalizate pentru probleme sensibile |

 

Echipa noastră  alcătuită din profesioniști înalt calificați în cazuri de dreptul familiei este capabilă să înțeleagă situația privată a clientului și să propună soluții optime pentru problemele de dreptul familiei, începând cu divorțul, custodia internațională a copilului, pensia de întreținere, partajarea bunurilor comune, testamente, succesiuni și moșteniri.

 

Avocații echipei Romanian Advocacy vă vor oferi întregul suport necesar pentru ca drepturile dumneavoastră personale să fie apărate, oferindu-vă consiliere personalizată pentru situațiile dumneavoastră juridice de dreptul familiei. 

Immigration lawyer Bucharest. Your expert in obtaining work and residence permits, long stay visas and residence right

Dreptul imigrarii

 

| Ajutăm oamenii din întreaga lume să vină în România |

 

Fiind printre puținele societăți de avocați din România specializați în dreptul imigrării, echipa noastră de avocați specializați în migrație oferă clienților noștri – investitori străini, companii românești aflate în căutarea forței străine de muncă, precum și persoanelor fizice străine, care doresc să obțină cetățeania română – consiliere juridică de înalte standarde pe probleme de migrație.

 

Printre serviciile juridice oferite se numără: asistență la obținerea avizelor de muncă și a permiselor de ședere, obținerea vizelor de scurtă și lungă durată, reînnoirea și prelungirea dreptului de ședere, azil și protecție subsidiară, obținerea cetățeniei române, obținerea certificatului A1 pentru companii, transcrierea documentelor de stare civilă în România, precum și asistență și reprezentarea în fața autorităților și instanțelor compentente pe probleme de migrație.

Business lawyer in Bucharest. Corporate and commercial law. Your legal partner in Romania

Drept societar si comercial

 

| Avem grijă de afacerea dumneavoastră |

 

Departamentul de drept societar, comercial, fuziuni și achiziții reprezintă o arie de practică importantă la Romanian Adovacy. Am dobândit  expertiză în acest domeniu prin gestionarea unui număr important de tranzacții pentru clienții noștri care provin din diverse sectoare ale industriei, de la  societați străine până la companii locale.

 

Noi vă putem sprijini cu redactarea contractelor civile și comerciale, vă asistăm la tranzacționare, inființăm societăți cu răspundere limitată, societăți pe acțiuni, persoane fizice autorizate, precum și asociații și fundații. Vă putem de asemenea acorda asistența necesară în organul de conducere al companiei dumneavoastră (adunarea generală a acționarilor sau consiliul de administrație), precum și cu orice modificare în structura companiei, cum ar fi: cesiunea de părți sociale, schimbarea administratorilor, majorarea sau reducerea capitalului sociale, precum și orice alte modificări.

 

Începeți  acum afacerea în România și veți avea societatea înființată în doar 3 zile, fără formalități și fără timp pierdut în relația cu autoritățile. Vă putem de asemenea găzdui sediul social societății  la sediul nostru, pe o durată de 1 an, cu posibilitatea prelungirii sale.

Legal consultancy in the company’s current activity. Ask for legal help

Consultanta juridica de zi cu zi pentru activitatea ta curenta

 

| Perspective specializate pentru afacerea ta |

 

Avocații noștri oferă consultanță juridică adecvată pentru ca business-ul dvs să se desfășoare în conformitate cu legislația din România. Consultanța generală este asigurată de regulă în baza unui abonament lunar. De asemenea, echipa Romanian Advocacy vă poate acorda asistență juridică și pe aspecte punctuale, printre care: redactarea contractelor civile și comerciale, asistarea la negocierea tranzacțiilor, dreptul muncii, răspundere civilă delictuală (răspundere și daune), drept imobiliar, probleme de dreptul familiei, drept administrativ, precum și rapoarte de due-diligence și audit al situației juridice a companiei dumneavoastră.

 

Serviciile juridice sunt ideale pentru dumneavoastră dacă nu locuiți  sau dacă veniți rar în România și aveți nevoie de o echipă de profesioniști care să vă asigure că afacerea funcționează fără probleme și respectă legislația în vigoare.

 

Cu echipa Romanian Advocacy, veți beneficia de întregul suport pentru activitatea dvs și veți primi consultanță juridică adaptată situațiilor dumneavoastră juridice.

Romanian Advocacy

 

| Your Business | Our Mission |

Romanian Advocacy

| Your business | Our mission |

 

Gamă completă de servicii juridice pentru oameni de afaceri, companii și persoane fizice. Avocații tăi în România.

 

Romanian Advocacy

| Your business | Our mission |

 

Full range of legal services for businesses, companies and individuals.

 

Vizitează-ne la sediul nostru:

 

Romanian Advocacy

București, str. Știrbei Vodă nr. 4, bl. 2, sc. D, et. 2, ap. 127, 010111, Romania

 tudor@roadvocacy.ro

 +40 723 773 759

Legal consultancy in the company’s current activity. Real estate lawyer Bucharest

Dreptul imobiliar si al constructiilor

 

| Asistența juridică în tranzacțiile imobiliare chiar contează |

 

În situația în care căutați o proprietate sau un imobil în România, avocații noștri, care dețin o experiență de peste 12 ani de activitate în domeniul imobiliar și al construcțiilor, sunt gata să vă asiste atât pe durata etapei prealabile, fiind recomandată, pentru siguranța și informarea dumneavoastră completă, să începeți cu o analiză due-diligence profundă a situației juridice a proprietății dorite, precum și mai departe, pe durata încheierii tranzacției, prin consilierea în alegerea tipului de tranzacție, redactarea contractului de vânzare, închiriere, cumpărare sau contract de lucrări (antrepriză), precum și cu asistarea la negocierea cu partenerii contractuali, proiecte de finanțare, consultanță în materie de reglementare  și a chiar a strategiilor de ieșire.

 

Lucrăm împreună cu clienții noștri pentru a furniza consultanță juridică optimă, în funcție de obiectivele și nevoile lor în afaceri, oferindu-vă competență, experiență și fiabilitate.